πλαστικήχειρουργική.gr

πλαστική επανορθωτική και αισθητική χειρουργική
Βρίσκεστε εδώ: Home Γ. Ζαμπάκος Νοσοκομεία

Συνεργαζόμενα Νοσοκομεία

Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς.

Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Ελλάδος και προσπαθούμε να προσφέρουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών χωρίς κανένα συμβιβασμό σε θέματα ασφαλείας.

Έχουμε συμπεριλάβει στα συνεργαζόμενα νοσοκομεία και μικρότερα ιδιωτικά νοσοκομεία "μπουτίκ" που μπορούν να προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές για τους ασθενείς μας που επιδιώκουν υψηλή ποιότητα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ανεξάρτητα από το αν η επέμβασή σας γίνει με τοπική αναισθησία, μέθη ή γενική αναισθησία, αυτή θα πραγματοποιηθεί σε ένα νοσοκομειακό περιβάλλον με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας.

Όλα τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία μας προσφέρουν ένα άνετο περιβάλλον με υψηλής ποιότητας νοσηλευτική φροντίδα, και όλα διαθέτουν μονόκλινα δωμάτια εφόσον το επιθυμείτε.

Ιασώ General Hospital

Ιασώ General Hospital

Η υπερσύγχρονη Γενική Κλινική ΙΑΣΩ General αποτελεί ένα ίδρυμα πρότυπο, στο οποίο κάθε ασθενής μπορεί να εμπιστευτεί, χωρίς κανένα δισταγμό, το πολυτιμότερο αγαθό που διαθέτει, την υγεία του.

Η κλινική ΙΑΣΩ General διαθέτει:

 • 237 ειδικά σχεδιασμένες και άρτια εξοπλισμένες κλίνες διαφόρων κατηγοριών
 • Δύο από τις πλέον σύγχρονες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ Πολυδύναμη, ΜΕΘ Εμφραγμάτων) σε παγκόσμιο επίπεδο και τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά στην Ελλάδα
 • 11 χειρουργικές αίθουσες, εξοπλισμένες με ό,τι πιο σύγχρονο στην τεχνολογία, οι οποίες καλύπτουν με ασφάλεια όλα τα περιστατικά. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι καρδιοχειρουργικές αίθουσες διαθέτουν υπερηχογράφο με διοισοφάγειο και διεγχειρητική κεφαλή για το συνεχή έλεγχο του ασθενούς κατά τη διάρκεια της επέμβασης.
 • Υπερσύγχρονο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Το Ιασώ General Hospital έχει πιστοποιηθεί κατά ELOT EN ISO 9001:2000 από την TUV Hellas (θυγατρική της TUV Nord της Γερμανίας), καθώς και από τον διεθνή Οργανισμό Πιστοποιήσεων Ιατρικού Τουρισμού TEMOS International για τον Ιατρικό Τουρισμό.

Μάθετε περισσότερα...

Ιασώ General Hospital
Λ. Μεσογείων 264
Χολαργός
15562 Αθήνα
Τηλ: 210 650 2000

Ευρωκλινική Αθηνών

Ευρωκλινική Αθηνών

Η Ευρωκλινική Αθηνών από το 1998 που ιδρύθηκε, προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες υγείας, ως ένα άρτιο Διαγνωστικό, Χειρουργικό και Θεραπευτικό Κέντρο. Θέτοντας υψηλότατα στάνταρ και αυστηρή πολιτική ποιότητας, είναι εφάμιλλη των μεγαλύτερων νοσηλευτικών κέντρων του εξωτερικού.

Η Ευρωκλινική Αθηνών έχει 164 νοσηλευτικές κλίνες διαφόρων θέσεων, 8 χειρουργικές αίθουσες, 12 κλίνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και 4 κλίνες στην Μονάδα Εμφραγμάτων.

Η Ευρωκλινική Αθηνών έχι συμβάσεις με τις περισσότερες Ελληνικές και Διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρείες, καθώς και με τα περισσότερα Ασφαλιστικά Ταμεία και τον ΕΟΠΥΥ

Η Ευρωκλινική Αθηνών έχει πιστοποιηθεί κατά ELOT EN ISO 9001:2000 από την TUV AUSTRIA HELLAS

Μάθετε περισσότερα...

Ευρωκλινική Αθηνών
Αθανασιάδου 9 & Δ. Σούτσου
11521 Αθήνα
Τηλ: 210 641 6600

Μητέρα

Μητέρα

To ΜΗΤΕΡΑ είναι το μεγαλύτερο Ιδιωτικό Νοσοκομείο της Ελλάδας με 501 κλίνες και αποτελεί μέλος του μεγαλύτερου ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Το ΜΗΤΕΡΑ διαθέτει τρεις Κλινικές. Τη Γενική Κλινική, τη Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ, καθώς και το πλέον ολοκληρωμένο ιδιωτικό παιδιατρικό Νοσοκομείο της χώρας, το ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ.

Το νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ διαθέτει:

 • Πολυδύναμη Μ.Ε.Θ Ενηλίκων 11 κλινών
 • Πολυδύναμη Μ.Ε.Θ Παίδων και Μ.Ε.Θ Παιδοκαρδιοχειρουργικής Κλινικής συνολικής δύναμης 10 κλινών
 • Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών τριών επιπέδων συνολικής δύναμης 90 κλινών
 • 20 αίθουσες χειρουργείων
 • 6 αίθουσες μαίευσης
 • 17 αίθουσες ωδινών
 • Περίπου 950 άτομα προσωπικό

Το ΜΗΤΕΡΑ είναι ένας Πολυδύναμος Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, που για παραπάνω από 30 χρόνια, στέκεται δίπλα στη μητέρα, το παιδί, την οικογένεια.

Τα νοσοκομεία ΜΗΤΕΡΑ και ΥΓΕΙΑ έχουν πιστοποιηθεί κατά TEMOS, τον -μοναδικό παγκοσμίως- Οργανισμό Πιστοποίησης Υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού με σκοπό την διεύρυνση της αγοράς των υπηρεσιών υγείας της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, τα απεικονιστικά τμήματα του ΜΗΤΕΡΑ έχουν πιστοποιηθεί κατά ELOT EN ISO 9001:2008 από την TUV Austria Hellas.

Μάθετε περισσότερα...

Μητέρα
Ερυθρού Σταυρού 6 & Λ. Κηφισίας
Μαρούσι
15123 Αθήνα
Τηλ: 210 686 9000

Ρέα

Ρέα

Η ΡΕΑ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική H ΡΕΑ Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική γεννήθηκε το 2007, βασισμένη στο όραμα μιας ομάδας εξεχόντων ιατρών μαιευτήρων-γυναικολόγων, με σημαντική επιστημονική και επαγγελματική παρουσία

Η ΡΕΑ διαθέτει 180 κλίνες και είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν διαγνωστική ακρίβεια, υψηλά επίπεδα ασφάλειας για τον ασθενή και μικρότερη διάρκεια νοσηλείας. Διαθέτει εξειδικευμένες μονάδες νοσηλείας τόσο για τη γυναίκα, όπως Moνάδα Εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), όσο και για το νεογνό, όπως Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών επιπέδου Ι, ΙΙ & ΙΙΙ (ΜΕΝΝ) με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής που είναι σε πλήρη ετοιμότητα για κάθε έκτακτο συμβάν παρέχοντας όλη την απαραίτητη ιατρική φροντίδα μέσα στο μαιευτήριο, χωρίς να υπάρχει αναγκαιότητα μετακίνησης τους σε άλλες εξωτερικές μονάδες.

Μάθετε περισσότερα...

Ρέα
Λ. Συγγρού 383 & Πεντέλης 17
Π. Φάληρο
17564 Αθήνα
Τηλ: 210 949 5000

Ιασώ Παίδων

Ιασώ Παίδων

Το ΙΑΣΩ Παίδων ξεκίνησε τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 2008, με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες φροντίδας και θεραπείας, σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο, όμορφο και οικείο περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά.

Το ΙΑΣΩ Παίδων παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες, με συνολική δυναμικότητα 65 κλινών, 15,954 εισαγωγές και πάνω από 476,000 διαγνωστικές εξετάσεις ετησίως.

Το Ιασώ Παίδων, μαζί με τα άλλα νοσοκομεία του ομίλου έχει πιστοποιηθεί κατά ELOT EN ISO 9001:2000 από την TUV Hellas (θυγατρική της TUV Nord της Γερμανίας), καθώς και από τον διεθνή Οργανισμό Πιστοποιήσεων Ιατρικού Τουρισμού TEMOS International για τον Ιατρικό Τουρισμό.

Μάθετε περισσότερα...

Ιασώ Παίδων
Λ. Κηφισίας 37-39
Μαρούσι
15123 Αθήνα
Τηλ: 210 638 3000

Νέο Αθήναιον

Νέο Αθήναιον

Το ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ M.D. HOSPITAL είναι μια πρότυπη Νοσηλευτική Μονάδα με κάλυψη όλων των ιατρικών ειδικοτήτων που αναπτύσσεται σε 8 ορόφους 102 κλινών. Δημιούργημα καταξιωμένων γιατρών, με ποιότητα και εμπειρία σε κάθε λειτουργία και με πρωτοποριακό ιατρικό εξοπλισμό στοχεύει στην εγγύηση της ποιότητας ζωής.

Μάθετε περισσότερα...

Νέο Αθήναιον MD Hospital
Αστυδάμαντος 83
11634 Αθήνα
Τηλ: 210 722 8511

Βιοκλινική Αθηνών

Βιοκλινική Αθηνών

Η Βιοκλινική Αθηνών είναι μια υπερσύγχρονη κλινική που παρέχει ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η Βιοκλινική Αθηνών έχει δυναμικότητα 119 κλινών με ξενοδοχειακή και νοσηλευτική υποδομή υψηλού επιπέδου και σύγχρονων προδιαγραφών.

Η Βιοκλινική Αθηνών έχει πιστοποιηθεί κατά ELOT EN ISO 9001:2008 από την TUV Hellas (θυγατρική της TUV Nord της Γερμανίας) για την παροχή Νοσηλευτικών, Εργαστηριακών, Απεικονιστικών και Διοικητικών Yπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα...

Βιοκλινική Αθηνών
Μαρίνου Γερουλάνου 15
Αμπελόκηποι
11524 Αθήνα
Τηλ: 210 696 2600

Κεντρική Κλινική Αθηνών

Κεντρική Κλινική Αθηνών

Η Κεντρική Κλινική Αθηνών Α.Ε., ιδρύθηκε το 1997 από μια ομάδα καταξιωμένων Ιατρών με αντικείμενο την ίδρυση ενός Προτύπου Διαγνωστικού - Ερευνητικού και Θεραπευτικού Κέντρου και την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής στάθμης.

Η κλινική στεγάζεται σε σύγχρονες κτιριακές, μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις συνολικής επιφανείας 5000 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνα και συγκεκριμένα επί της οδού Ασκληπιού στον αριθμό 31, ενώ είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας.

Διαθέτει 140 νοσηλευτικές κλίνες οι οποίες διακρίνονται για τον πολυτελή ξενοδοχειακό τους εξοπλισμό. Οι χειρουργικές αίθουσες ανέρχονται σε 11 και είναι κατασκευασμένες με τις αυστηρότερες προδιαγραφές για την ελαχιστοποίηση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

Μάθετε περισσότερα...

Κεντρική Κλινική Αθηνών
Ασκληπιού 31
10680 Αθήνα
Τηλ: 210 367 4000

Ευρωκλινική Παίδων

Ευρωκλινική Παίδων

Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μία σύγχρονη κλινική στο κέντρο της Αθήνας, διαμορφωμένη σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον για τα παιδιά. Αφοσιωμένη πάντα στην υγεία του παιδιού έχει σαν στόχο την παροχή άριστης ιατρικής φροντίδας, θεραπείας και νοσηλείας.

Η Ευρωκλινική Παίδων διαθέτει 80 παιδιατρικές κλίνες κατάλληλες για παιδιά από 30 ημερών έως 14 ετών, με δυνατότητα διανυκτέρευσης γονέα/συνοδού.

Η Ευρωκλινική Παίδων έχει συμβάσεις με τις περισσότερες Ελληνικές και Διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρείες, καθώς και με τα περισσότερα Ασφαλιστικά Ταμεία και τον ΕΟΠΥΥ

Μάθετε περισσότερα...

Ευρωκλινική Παίδων
Λεμεσού 39-41 & Αχαρνών 209
10446 Αθήνα
Τηλ: 210 869 1900

City Clinic

City Clinic

Η CITY CLINIC είναι µια νέα κλινική στο κέντρο της Αθήνας που συγκεντρώνει το σύγχρονο ιατρικό γίγνεσθαι µε σκοπό την προαγωγή της υγείας και την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, µέσα από την αξιοποίηση ιατρικής τεχνολογίας αιχµής, τη συνεργασία µε διακεκριµένο ιατρικό προσωπικό και τον απόλυτο σεβασµό των προσωπικών αναγκών των ασθενών.

Η CITY CLINIC λειτουργεί σε υπερσύγχρονες νοσηλευτικές εγκαταστάσεις οι οποίες παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τοµείς διάγνωσης & περίθαλψης. Τα ιατρεία, καθώς επίσης και τα διαγνωστικά εργαστήρια, είναι εξοπλισµένα µε µηχανήµατα υψηλής τεχνολογίας.

Μάθετε περισσότερα...

City Clinic
Χαριλάου Τρικούπη 104
11472 Αθήνα
Τηλ: 210 363 0016

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας!
(Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα ραντεβού.)
Καλέστε στο 210-3612681 ή Στείλτε μας μήνυμα
Email (*)
Email is required.
Μήνυμα (*)
Message is Required.
Ερώτηση ασφαλείας Ερώτηση ασφαλείας   Ανανέωση
Captcha is not correct. Please try again.
  

Ρωτήστε τον Κο Ζαμπάκο

Ρωτήστε τον Κο Ζαμπάκο
Ρωτήστε τον Κο. Ζαμπάκο.
Στείλτε τα ερωτήματά σας για να λάβετε απάντηση απευθείας από τον Κο. Ζαμπάκο,
ή καλέστε στο 210-3612681
Η ερώτηση αφορά (*)

Παρακαλούμε επιλέξτε το ιατρείο που σας ενδιαφέρει
Όνομα (*)
Please type your Full Name.
Email (*)
Please type your valid email.
Ερώτηση (*)
Please type your question.
Όροι: Η ταυτοτητά σας θα παραμείνει εμπιστευτική, η ερώτησή σας όμως καθώς και η απάντηση του Κου Ζαμπάκου μπορεί να δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα μας για την ενημέρωση και άλλων ασθενών.
Αποδοχή των όρων (*)
Please accept the Terms
Ερώτηση ασφαλείας Ερώτηση ασφαλείας   Ανανέωση
Invalid answer to security question. Please try again.

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ