πλαστικήχειρουργική.gr

πλαστική επανορθωτική και αισθητική χειρουργική
Βρίσκεστε εδώ: Home Γ. Ζαμπάκος Ομάδα

Η Ομάδα μας

Είμαστε εδώ για εσάς.

Η ομάδα μας συνεργάζεται αρμονικά εδώ και πολλά χρόνια.

Όλοι οι συνεργαζόμενοι ιατροί μας έχουν μετεκπαιδευτεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και είναι μέλη των αντίστοιχων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Επιστημονικών Εταιρειών.

Το νοσηλευτικό μας προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο, και ταυτόχρονα φιλικό και ζεστό ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα ζεστό αλλά ταυτόχρονα και ασφαλές περιβάλλον.

Λίλιαν Παπαϊωάννου

Λίλιαν Παπαϊωάννου

Αναισθησιολόγος

Η Κα Παπαϊωάννου έλαβε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο του Pecs στην Ουγαρία. Εκπαιδεύτηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, καθώς και στο Νοσοκομείο Heartlands and Sollihul NHS Trust στο Birmingham. Η Κα Παπαϊωάννου εργάστηκε στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών για 3 έτη όπου και απόκτησε σημαντική εμπειρία στην αντιμετώπιση βαριά ασθενών.

Η Κα Παπαϊωάννου είναι μέλος της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Αναισθησιολογικής Εταιρείας (European Society of Anaesthesiologists(ESA) και είναι πλήρες μέλος του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου (GMC).

Κωνσταντίνος Τσιμιδάκης

Κωνσταντίνος Τσιμιδάκης

Αναισθησιολόγος

Ο Κος Τσιμιδάκης έλαβε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης. Εκπαιδεύτηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών και εξειδικεύτηκε στην Επείγουσα Ιατρική στο Νοσοκομείο Royal Alexandra Hospital στη Γλασκώβη της Σκωτίας.

Είναι μέλος της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Αναισθησιολογικής Εταιρείας (European Society of Anaesthesiologists(ESA) και έχει εκπαιδευτεί στην Επείγουσα Φροντίδα Τραυματιών (ATLS - Advanced Trauma Life Support), στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Φροντίδα Ασθενών (PHTLS - Pre-Hospital Trauma LIfe Support) και στην Επείγουσα Ιατρική για Παιδιά (APLS-Advanced Pediatric Life Support).

Ιωάννης Τοπαλίδης

Ιωάννης Τοπαλίδης

Αναισθησιολόγος

Ο Κος Τοπαλίδης αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Plodviv στη Βουλγαρία. Εκπαιδεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά “Aγιος Παντελεήμων’’ και στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Εργάστηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών για 5 έτη, όπου και απόκτησε σημαντική εμπειρία στην αντιμετώπιση βαριά πασχόντων ασθενών.

Ο Κος Τοπαλίδης είναι μέλος της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Αναισθησιολογικής Εταιρείας (European Society of Anaesthesiologists(ESA) και είναι πλήρες μέλος του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου (GMC). Έχει εκπαιδευτεί στην Επείγουσα Φροντίδα Τραυματιών (ATLS - Advanced Trauma Life Support), στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Φροντίδα Ασθενών (PHTLS - Pre-Hospital Trauma LIfe Support) και στην Επείγουσα Ιατρική για Παιδιά (APLS-Advanced Pediatric Life Support)

Από το 2007 ο Κος Τοπαλίδης είναι Διευθυντής του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Νέο Αθήναιον.

Γεωργία Σπανέα

Γεωργία Σπανέα

Νοσηλεύτρια

Η Δις Σπανέα είναι η φιλική φωνή που ακούτε όταν καλείτε το ιατρείο μας. Η Δις Σπανέα αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2007. Εργάζεται με τον Κο Ζαμπάκο τα τελευταία 7 χρόνια και αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας μας.

Η Δις Σπανέα φροντίζει τους ασθενείς μας στο ιατρείο μας στο Κολωνάκι και βοηθά τον Κο Ζαμπάκο στις θεραπείες και μικροεπεμβάσεις που γίνονται στο ιατρείο.

Γιώτα Αποστόλου

Γιώτα Αποστόλου

Νοσηλεύτρια

Η Δις Αποστόλου σας υποδέχεται στο ιατρείο μας στη Μυτιλήνη. Η Δις Αποστόλου είναι απόφοιτος του τμήματος Νοσηλευτικής του Α.Τ.Ε.Ι. Λάρισας από όπου αποφοίτησε το 2011. Εργάζεται στο ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής της Μυτιλήνης με τον κ. Ζαμπακο από την αρχή της λειτουργίας του και βοηθά τον Κο Ζαμπάκο στις θεραπείες και μικροεπεμβάσεις που γίνονται στο ιατρείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας!
(Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα ραντεβού.)
Καλέστε στο 210-3612681 ή Στείλτε μας μήνυμα
Email (*)
Email is required.
Μήνυμα (*)
Message is Required.
Ερώτηση ασφαλείας Ερώτηση ασφαλείας   Ανανέωση
Captcha is not correct. Please try again.
  

Ρωτήστε τον Κο Ζαμπάκο

Ρωτήστε τον Κο Ζαμπάκο
Ρωτήστε τον Κο. Ζαμπάκο.
Στείλτε τα ερωτήματά σας για να λάβετε απάντηση απευθείας από τον Κο. Ζαμπάκο,
ή καλέστε στο 210-3612681
Η ερώτηση αφορά (*)

Παρακαλούμε επιλέξτε το ιατρείο που σας ενδιαφέρει
Όνομα (*)
Please type your Full Name.
Email (*)
Please type your valid email.
Ερώτηση (*)
Please type your question.
Όροι: Η ταυτοτητά σας θα παραμείνει εμπιστευτική, η ερώτησή σας όμως καθώς και η απάντηση του Κου Ζαμπάκου μπορεί να δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα μας για την ενημέρωση και άλλων ασθενών.
Αποδοχή των όρων (*)
Please accept the Terms
Ερώτηση ασφαλείας Ερώτηση ασφαλείας   Ανανέωση
Invalid answer to security question. Please try again.

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ