πλαστικήχειρουργική.gr

πλαστική επανορθωτική και αισθητική χειρουργική
Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα

Η ημέρα του γάμου είναι ξεχωριστή και αποτελεί μία πανέμορφη ανάμνηση για μια ολόκληρη ζωή, ειδικά για τη νύφη, που εκ των πραγμάτων αποτελεί το επίκεντρο της βραδιάς. Απόλυτα λογικό είναι, εκείνη τη βραδιά, να θέλει είναι πραγματικά πανέμορφη και λαμπερή, τόσο για να αισθάνεται η ίδια γεμάτη αυτοπεποίθηση, όσο και γιατί όλων τα μάτια –και ειδικά του αγαπημένου της– θα είναι στραμμένα πάνω της. Απόλυτα λογικό να θέλει εκείνη τη βραδιά να δείξει τον καλύτερό της εαυτό!

Όλο και περισσότερες μέλλουσες νύφες απευθύνονται πλέον στον πλαστικό χειρουργό για να διορθώσουν κάποιο μικρότερο ή μεγαλύτερο αισθητικό πρόβλημα που τους απασχολεί ή απλά για μια μικρή παρέμβαση που θα τους δώσει φρεσκάδα και λάμψη για τη «μεγάλη» τους μέρα.

Ο ήλιος γερνάει το δέρμα

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 21:37

Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύτηκε στο περιοδικό New England Journal of Medicine το 2012, και εμφανίζει έναν 69χρονο άνδρα που παρουσιάζει μία εντυπωσιακή διαφορά στην εικόνα του αριστερού μέρους του προσώπου του σε σχέση με το δεξί.

Το αριστερό μέρος του προσώπου του εμφανίζει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της σταδιακής, αθροιστικής βλάβης του δέρματος από τον ήλιο, ενώ η δεξιά πλευρά του προσώπου του εμφανίζει μια πολύ πιο φυσιολογική εικόνα.

Το κάπνισμα γερνάει το δέρμα

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013 10:40

Εργασία που δημοσιεύτηκε πριν από μερικές μέρες στο μεγαλύτερο περιοδικό πλαστικής χειρουργικής στον κόσμο μελέτησε τις επιπτώσεις του καπνίσματος στη γήρανση του δέρματος με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, μελετήθηκαν 79 ζευγάρια μονοωογενών διδύμων αδελφών όπου μόνο το ένα από τα δύο αδέλφια κάπνιζε ή το ένα από τα δύο αδέλφια κάπνιζε τουλάχιστον 5 χρόνια περισσότερα από το άλλο.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία (PRP - Platelet Rich Plasma)

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2013 23:25

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε πλέον να προσφέρουμε στους ασθενείς μας την πρωτοποριακή Αυτόλογη Μεσοθεραπεία με Πλάσμα Πλούσιο σε Αιμοπετάλια (Autologous Mesotherapy with Activated Platelet Rich Plasma).

Η θεραπεία αυτή δεν περιέχει καθόλου ξένα στοιχεία, έχει έγκριση από το FDA και μπορεί να προσφέρει πραγματική αναζωογόνηση του δέρματος. Η πρωτοποριακή αυτή θεραπεία είναι διαθέσιμη τόσο στο Ιατρείο της Αθήνας όσο και στο Ιατρείο της Μυτιλήνης.

VASER® Lipo

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2013 23:23

Το VASER® Lipo, γνωστό και ως Liposelection, αποτελεί μία εξελιγμένη τεχνική λιποαναρρόφησης που αφαιρεί επιλεκτικά το ανεπιθύμητο λίπος. Το VASER® Lipo χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας των υπερήχων, αποτελώντας ένα πιο ήπιο και αποτελεσματικό μέσο αφαίρεσης του λίπους σε σχέση με την κλασσική λιποαναρρόφηση, σχεδιασμένο να σμιλεύει το σώμα σας. Αυτό που κάνει το VASER® Lipo να ξεχωρίζει είναι η ικανότητά του να διαχωρίζει το λίπος από τα άλλα στοιχεία του σώματος - όπως τα νεύρα, τα αγγεία και το συνδετικό ιστό. Η πρωτοποριακή τεχνολογία VASER® ρευστοποιεί το λίπος διατηρώντας τα υπόλοιπα στοιχεία ανέπαφα. Παράλληλα, με την τεχνολογία VASER®, επιτυγχάνεται ρίκνωση του δέρματος, ώστε να προλαμβάνεται η χαλάρωση, προσφέροντας έτσι άριστα αποτελέσματα και ταχεία επούλωση.

Ενθέματα μαστών PIP

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2013 23:22

Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τις ασθενείς μας ότι δεν έχουμε ΠΟΤΕ χρησιμοποιήσει ενθέματα μαστών της εταιρείας PIP. Μέρος της φιλοσοφίας μας είναι να χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά. Από την αρχή της λειτουργίας του ιατρείου μας ο Κος Ζαμπάκος χρησιμοποιεί μόνο ενθέματα των εταιρειών Allergan και Mentor που είναι πιστοποιημένα από το FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων), μετά από πολυετείς μελέτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας!
(Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα ραντεβού.)
Καλέστε στο 210-3612681 ή Στείλτε μας μήνυμα
Email (*)
Email is required.
Μήνυμα (*)
Message is Required.
Ερώτηση ασφαλείας Ερώτηση ασφαλείας   Ανανέωση
Captcha is not correct. Please try again.
  

Ρωτήστε τον Κο Ζαμπάκο

Ρωτήστε τον Κο Ζαμπάκο
Ρωτήστε τον Κο. Ζαμπάκο.
Στείλτε τα ερωτήματά σας για να λάβετε απάντηση απευθείας από τον Κο. Ζαμπάκο,
ή καλέστε στο 210-3612681
Η ερώτηση αφορά (*)

Παρακαλούμε επιλέξτε το ιατρείο που σας ενδιαφέρει
Όνομα (*)
Please type your Full Name.
Email (*)
Please type your valid email.
Ερώτηση (*)
Please type your question.
Όροι: Η ταυτοτητά σας θα παραμείνει εμπιστευτική, η ερώτησή σας όμως καθώς και η απάντηση του Κου Ζαμπάκου μπορεί να δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα μας για την ενημέρωση και άλλων ασθενών.
Αποδοχή των όρων (*)
Please accept the Terms
Ερώτηση ασφαλείας Ερώτηση ασφαλείας   Ανανέωση
Invalid answer to security question. Please try again.

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ