Νοσοκομεία

Συνεργαζόμενα Νοσοκομεία

Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Ελλάδος και προσπαθούμε να προσφέρουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών χωρίς κανένα συμβιβασμό σε θέματα ασφαλείας. Έχουμε συμπεριλάβει στα συνεργαζόμενα νοσοκομεία και μικρότερα ιδιωτικά νοσοκομεία “boutique” που μπορούν να προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές για τους ασθενείς μας που επιδιώκουν υψηλή ποιότητα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Ανεξάρτητα από το αν η επέμβασή σας γίνει με τοπική αναισθησία, μέθη ή γενική αναισθησία, αυτή θα πραγματοποιηθεί σε ένα νοσοκομειακό περιβάλλον με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Όλα τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία μας προσφέρουν ένα άνετο περιβάλλον με υψηλής ποιότητας νοσηλευτική φροντίδα, και όλα διαθέτουν μονόκλινα δωμάτια εφόσον το επιθυμείτε.

Γενικά Νοσοκομεία

Metropolitan General Hospital

Το Metropolitan General, είναι μία από τις μεγαλύτερες και αρτιότερα εξοπλισμένες μονάδες υγείας της χώρας και έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει ολοκληρωμένα και υπεύθυνα οποιοδήποτε περιστατικό σε επίπεδο διάγνωσης, πρόληψης και θεραπείας.

Στο Metropolitan General εφαρμόζονται με ασφάλεια όλες οι νεότερες και πρωτοποριακές μέθοδοι διάγνωσης και θεραπείας, γεγονός που το καθιστά κέντρο αναφοράς στις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η πολιτική ποιότητας διεθνών προδιαγραφών που ακολουθεί έχει ως αποτέλεσμα τις συνεχιζόμενες διακρίσεις του (Best Hospitals Worldwide 2014, Best Hospitals of the World 2015, Preferred Partner Hospital 2016-2018) που πιστοποιούν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του.

Το Metropilitan General διαθέτει:
• 239 κλίνες σε χώρους υψηλής ξενοδοχειακής υποδοµής
• Μια από τις πιο σύγχρονες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), δυναμικότητας 10 κλινών, για την αντιμετώπιση των περιστατικών σε υψηλές συνθήκες ασφαλείας
• Μία από τις ελάχιστες οργανωμένες και πλήρως εξοπλισμένες Μονάδες Αντιμετώπισης Εγκεφαλικών Επεισοδίων στη χώρα, 24 ώρες το 24ωρο
• 10 πλήρως εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες
• Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών που λειτουργεί ΟΛΟ το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο
• Εξωτερικά Ιατρεία όλων των ειδικοτήτων
• Εξειδικευμένα Τμήματα και Ειδικές Μονάδες για πιο αποτελεσματική φροντίδα
• Διαγνωστικά και Απεικονιστικά Εργαστήρια, όπου πραγματοποιούνται όλες οι σύγχρονες και οι πιο εξειδικευμένες εξετάσεις
• Σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

Το Metropolitan General Hospital έχει πιστοποιηθεί κατά ELOT EN ISO 9001:2000 από την TUV Hellas (θυγατρική της TUV Nord της Γερμανίας), καθώς και από τον διεθνή Οργανισμό Πιστοποιήσεων Ιατρικού Τουρισμού TEMOS International για τον Ιατρικό Τουρισμό.

Metropolitan General Hospital, Λ. Μεσογείων 264, Χολαργός, 155 62 Αθήνα, Τ. 210 650 2000

Mητέρα

To ΜΗΤΕΡΑ είναι το μεγαλύτερο Ιδιωτικό Νοσοκομείο της Ελλάδας με 501 κλίνες και αποτελεί μέλος του μεγαλύτερου ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.
Το ΜΗΤΕΡΑ διαθέτει τρεις Κλινικές. Τη Γενική Κλινική, τη Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ, καθώς και το πλέον ολοκληρωμένο ιδιωτικό παιδιατρικό Νοσοκομείο της χώρας, το ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ.
Το νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ διαθέτει:
• Πολυδύναμη Μ.Ε.Θ Ενηλίκων 11 κλινών
• Πολυδύναμη Μ.Ε.Θ Παίδων και Μ.Ε.Θ Παιδοκαρδιοχειρουργικής Κλινικής συνολικής δύναμης 10 κλινών
• Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών τριών επιπέδων συνολικής δύναμης 90 κλινών
• 20 αίθουσες χειρουργείων
• 6 αίθουσες μαίευσης
• 17 αίθουσες ωδινών
• Περίπου 950 άτομα προσωπικό
Το ΜΗΤΕΡΑ είναι ένας Πολυδύναμος Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, που για παραπάνω από 30 χρόνια, στέκεται δίπλα στη μητέρα, το παιδί, την οικογένεια.
Τα νοσοκομεία ΜΗΤΕΡΑ και ΥΓΕΙΑ έχουν πιστοποιηθεί κατά TEMOS, τον -μοναδικό παγκοσμίως- Οργανισμό Πιστοποίησης Υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού με σκοπό την διεύρυνση της αγοράς των υπηρεσιών υγείας της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, τα απεικονιστικά τμήματα του ΜΗΤΕΡΑ έχουν πιστοποιηθεί κατά ELOT EN ISO 9001:2008 από την TUV Austria Hellas.

Μητέρα, Ερυθρού Σταυρού 6 & Λ. Κηφισίας, Μαρούσι, 151 23 Αθήνα, Τ. 210 686 9000

Mediterraneo Hospital

Το Mediterraneo Hospital βρίσκεται στη Γλυφάδα, στην ευρύτερη περιοχή της «Αθηναϊκής Ριβιέρα». Το Mediterraneo Hospital διαθέτει 164 νοσηλευτικές κλίνες και περισσότερες από 25 ιατρικές ειδικότητες, καλύπτοντας ευρύτατο ιατρικό φάσμα, σε διαγνωστικό και θεραπευτικό επίπεδο. Εκείνο που το χαρακτηρίζει και το διαφοροποιεί  είναι η πρωτοπόρα σύλληψη και εφαρμογή της “boutique” άποψης σε νοσοκομειακό επίπεδο. Αυτή μεταφράζεται αρχικά σε ένα καλαίσθητο κτίριο, με διακριτική πολυτέλεια και προσωπικό στυλ. Οι διακοσμητικές επιλογές έχουν στόχο να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα οικειότητας, ηρεμίας και ασφάλειας.
Το βασικό όμως στην άποψη “boutique hospital” είναι οι boutique υπηρεσίες, υπηρεσίες  προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ασθενή, εστιάζοντας σε πιο εξατομικευμένες και όχι μα­ζικές υπηρεσίες, προσφέροντας υψηλού επιπέδου ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα σε ένα περιβάλλον καλαίσθητο, οικείο, με διακριτική πολυτέλεια, που αποπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Το Mediterraneo Hospital διαθέτει 11 χειρουργικές αίθουσες και Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕ) δυναμικότητας 7 κλινών. Το Μediterraneo Hospital είναι το πρώτο νοσοκομείο στην Ελλάδα που έλαβε πιστοποίηση κατά BS EN 15224 από διαπιστευμένο πάροχο. Το BS EN 15224 είναι το νέο ευρωπαϊκό πιστοποιητικό ποιότητας για υπηρεσίες υγείας. Επιπρόσθετα, το Mediterraneo Hospital είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα Πρότυπα TEMOS, ISO 9001:2015 και ISO 22000.

Mediterraneo Hospital, Ηλείας 8-12, Γλυφάδα, 16675 Αθήνα, Τ. 210 911 7000

Ιατρικό Ψυχικού

Το Ιατρικό Ψυχικού εντάχθηκε στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών τον Οκτώβριο του 1997, προκειμένου να εξασφαλίσει, σε μία ακόμα πυκνοκατοικημένη περιοχή στην καρδιά της Αθήνας, τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε ιατρικές υπηρεσίες και νοσοκομειακή περίθαλψη, υψηλών προδιαγραφών, όπως αυτή που εγγυάται ο Όμιλος.
Προχωρώντας σε εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, εξασφαλίζοντας ιατρικά μηχανήματα αιχμής, επιλέγοντας έμπειρο, εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αναδιαρθρώνοντας όλο το σύστημα παροχής της νοσοκομειακής φροντίδας, δημιουργήθηκε μία ακόμα πρότυπη νοσοκομειακή μονάδα που εξασφαλίζει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Το Ιατρικό Ψυχικού διαθέτει 119 κλίνες, 6 άριστα εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες και πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, 10 κλινών, στελεχωμένη με έμπειρο, εκπαιδευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό έτοιμο να υποδεχτεί με ασφάλεια και τα πιο δύσκολα περιστατικά, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου φροντίδα. Ο εργαστηριακός και διαγνωστικός του εξοπλισμός είναι πλήρης, τελευταίας γενιάς, κατάλληλος για την πραγματοποίηση και των πλέον εξειδικευμένων εξετάσεων. Τα άρτια εξοπλισμένα τμήματά εγγυώνται ολοκληρωμένη ιατρική υποστήριξη σε ότι αφορά τη διάγνωση και θεραπεία.
Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Ψυχικού είναι πιστοποιημένη κατά BS EN ISO 9001:2008.

Ιατρικό Ψυχικού, Άντερσεν 1, Ψυχικό, 11525 Αθήνα, Τ. 210 69 74 000

Ευρωκλινική Αθηνών

Η Ευρωκλινική Αθηνών από το 1998 που ιδρύθηκε, προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες υγείας, ως ένα άρτιο Διαγνωστικό, Χειρουργικό και Θεραπευτικό Κέντρο. Θέτοντας υψηλότατα στάνταρ και αυστηρή πολιτική ποιότητας, είναι εφάμιλλη των μεγαλύτερων νοσηλευτικών κέντρων του εξωτερικού.
Η Ευρωκλινική Αθηνών έχει 164 νοσηλευτικές κλίνες διαφόρων θέσεων, 8 χειρουργικές αίθουσες, 12 κλίνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και 4 κλίνες στην Μονάδα Εμφραγμάτων.
Η Ευρωκλινική Αθηνών έχι συμβάσεις με τις περισσότερες Ελληνικές και Διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρείες, καθώς και με τα περισσότερα Ασφαλιστικά Ταμεία και τον ΕΟΠΥΥ.
Η Ευρωκλινική Αθηνών έχει πιστοποιηθεί κατά ELOT EN ISO 9001:2000 από την TUV AUSTRIA HELLAS.

Ευρωκλινική Αθηνών, Αθανασιάδου 9 & Δ. Σούτσου, 115 21 Αθήνα, Τ. 210 641 6600

Ρέα

Η ΡΕΑ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική H ΡΕΑ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική γεννήθηκε το 2007, βασισμένη στο όραμα μιας ομάδας εξεχόντων ιατρών μαιευτήρων-γυναικολόγων, με σημαντική επιστημονική και επαγγελματική παρουσία.
Η ΡΕΑ διαθέτει 180 κλίνες και είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν διαγνωστική ακρίβεια, υψηλά επίπεδα ασφάλειας για τον ασθενή και μικρότερη διάρκεια νοσηλείας. Διαθέτει εξειδικευμένες μονάδες νοσηλείας τόσο για τη γυναίκα, όπως Moνάδα Εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), όσο και για το νεογνό, όπως Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών επιπέδου Ι, ΙΙ & ΙΙΙ (ΜΕΝΝ) με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής που είναι σε πλήρη ετοιμότητα για κάθε έκτακτο συμβάν παρέχοντας όλη την απαραίτητη ιατρική φροντίδα μέσα στο μαιευτήριο, χωρίς να υπάρχει αναγκαιότητα μετακίνησης τους σε άλλες εξωτερικές μονάδες.

Ρέα, Λ. Συγγρού 383 & Πεντέλης 17, Π. Φάληρο, 175 64 Αθήνα, Τ. 210 949 5000

Βιοκλινική Αθηνών

Η Βιοκλινική Αθηνών είναι μια υπερσύγχρονη κλινική που παρέχει ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η Βιοκλινική Αθηνών έχει δυναμικότητα 119 κλινών με ξενοδοχειακή και νοσηλευτική υποδομή υψηλού επιπέδου και σύγχρονων προδιαγραφών.
Η Βιοκλινική Αθηνών έχει πιστοποιηθεί κατά ELOT EN ISO 9001:2008 από την TUV Hellas (θυγατρική της TUV Nord της Γερμανίας) για την παροχή Νοσηλευτικών, Εργαστηριακών, Απεικονιστικών και Διοικητικών Yπηρεσιών.

Βιοκλινική Αθηνών, Μαρίνου Γερουλάνου 15, Αμπελόκηποι, 11524 Αθήνα, Τ. 210 696 2600

Παιδιατρικά Νοσοκομεία

Παίδων Μητέρα

Το Παίδων Μητέρα είναι το παιδιατρικό νοσοκομείο του Ομίλου Υγεία.
Το Νοσοκομείο διαθέτει συνολικά 123 κλίνες εκ των οποίων οι 10 κλίνες είναι ΜΕΘ πολυδύναμη, παιδοκαρδιοχειρουργική και παιδιατρική. Όλοι οι χώροι του, είναι ειδικά διαμορφωμένοι, ώστε ο μικρός νοσηλευόμενος να νοιώθει οικειότητα και ασφάλεια, ενώ υπάρχουν ανέσεις για τη διαμονή της μητέρας δίπλα στο παιδί της.
Οι κατηγορίες δωματίων είναι: τρίκλινο, δίκλινο, μονόκλινο, Lux & σουίτα. Παντού κυριαρχούν τα ζεστά παιδικά χρώματα, που δημιουργούν ένα φιλικό προς τα παιδιά, αλλά και τους γονείς, περιβάλλον. Το περιβάλλον δεν θυμίζει νοσοκομείο, προάγοντας έτσι την καλύτερη ψυχολογική διάθεση των μικρών ασθενών. Λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη, με πλούσια συλλογή βιβλίων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών, ενώ στον 5ο όροφο έχει διαμορφωθεί παιδικό σαλόνι με παιχνίδια. Επιπλέον, στο νοσοκομείο έχει
δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα απασχόλησης, στο οποίο έμπειρη Παιδαγωγός κάνει συντροφιά σε όσα νοσηλευόμενα παιδιά το επιθυμούν, διαβάζοντας τους παραμύθια και απασχολώντας τα με διάφορες δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία τους.
Τα νοσοκομεία ΜΗΤΕΡΑ και ΥΓΕΙΑ έχουν πιστοποιηθεί κατά TEMOS, τον -μοναδικό παγκοσμίως- Οργανισμό Πιστοποίησης Υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού με σκοπό την διεύρυνση της αγοράς των υπηρεσιών υγείας της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, τα απεικονιστικά τμήματα του ΜΗΤΕΡΑ έχουν πιστοποιηθεί κατά ELOT EN ISO 9001:2008 από την TUV Austria Hellas.

Μητέρα, Ερυθρού Σταυρού 6 & Λ. Κηφισίας, Μαρούσι, 151 23 Αθήνα, Τ. 210 686 9000

Iασώ Παίδων

Το ΙΑΣΩ Παίδων ξεκίνησε τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 2008, με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες φροντίδας και θεραπείας, σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο, όμορφο και οικείο περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά.
Το ΙΑΣΩ Παίδων παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες, με συνολική δυναμικότητα 65 κλινών, 15.954 εισαγωγές και πάνω από 476.000 διαγνωστικές εξετάσεις ετησίως.
Το Ιασώ Παίδων, μαζί με τα άλλα νοσοκομεία του ομίλου έχει πιστοποιηθεί κατά ELOT EN ISO 9001:2000 από την TUV Hellas (θυγατρική της TUV Nord της Γερμανίας), καθώς και από τον διεθνή Οργανισμό Πιστοποιήσεων Ιατρικού Τουρισμού TEMOS International για τον Ιατρικό Τουρισμό.

Ιασώ Παίδων, Λ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι, 151 23 Αθήνα, Τ. 210 638 3000

Eυρωκλινική Παίδων

Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μία σύγχρονη κλινική στο κέντρο της Αθήνας, διαμορφωμένη σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον για τα παιδιά. Αφοσιωμένη πάντα στην υγεία του παιδιού έχει σαν στόχο την παροχή άριστης ιατρικής φροντίδας, θεραπείας και νοσηλείας.
Τον Φεβρουάριο του 2017 η Ευρωκλινική Παίδων μεταφέρθηκε σε νέο κτίριο δίπλα ακριβώς από την Ευρωκλινική Αθηνών.  Διαθέτει 80 παιδιατρικές κλίνες κατάλληλες για παιδιά από 30 ημερών έως 14 ετών, με δυνατότητα διανυκτέρευσης γονέα/συνοδού.
Η Ευρωκλινική Παίδων έχει συμβάσεις με τις περισσότερες Ελληνικές και Διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρείες, καθώς και με τα περισσότερα Ασφαλιστικά Ταμεία και τον ΕΟΠΥΥ.
Τέλος έχει πιστοποιηθεί για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008.

Ευρωκλινική Παίδων, Αθανασιάδου 7-9, πάροδος Δ. Σούτσου, 115 21 Αθήνα, Τ. 210 641 6600

Για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας

Επιλογές Απορρήτου

Μπορείτε να ορίσετε τις προτιμήσεις σας συγκατάθεσης και να προσδιορίσετε με ποιους τρόπους θέλετε να χρησιμοποιούνται τα δεδομένα σας σύμφωνα με τους παρακάτω σκοπούς. Μπορείτε να ορίσετε τις προτιμήσεις σας για εμάς, ανεξάρτητα από αυτές για τους τρίτους συνεργάτες μας. Κάθε σκοπός συνοδεύεται από μια περιγραφή, ώστε να γνωρίζετε με ποιους τρόπους χρησιμοποιούμε, εμείς και οι συνεργάτες μας, τα δεδομένα σας.


Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τον κώδικα παρακολούθησης του Google Analytics.
 Το Google Analytics είναι ένα εργαλείο που βοηθά τους ιδιοκτήτες ιστοτόπου να μετρήσουν τον τρόπο αλληλεπίδρασης των χρηστών με το περιεχόμενο του ιστότοπου. Καθώς ένας χρήστης περιηγείται σε ιστοσελίδες, το Google Analytics παρέχει ετικέτες JavaScript (βιβλιοθήκες) για τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων για την καταγραφή πληροφοριών σχετικά με τη σελίδα που έχει δει ο χρήστης, για παράδειγμα, η διεύθυνση URL της σελίδας. Οι βιβλιοθήκες JavaScript του Google Analytics χρησιμοποιούν τα cookies HTTP για να "θυμούνται" τι έχει κάνει ένας χρήστης σε προηγούμενες σελίδες / αλληλεπιδράσεις με τον ιστότοπο.
 

Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τις γραμματοσειρές Google.
Οι Γραμματοσειρές Google καταγράφουν αρχεία των CSS και των αιτημάτων αρχείων γραμματοσειράς και η πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα διατηρείται ασφαλής. Οι συνολικοί αριθμοί χρήσης παρακολουθούν πόσο δημοφιλείς οικογένειες γραμματοσειρών είναι και δημοσιεύονται στη σελίδα αναλυτικών στοιχείων. Χρησιμοποιούμε δεδομένα από τον ανιχνευτή ιστού της Google για να εντοπίσουμε ποιοι ιστότοποι χρησιμοποιούν γραμματοσειρές Google. Αυτά τα δεδομένα δημοσιεύονται και είναι προσβάσιμα στη βάση δεδομένων BigQuery της γραμματοσειράς Google. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγει η Google και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται και διασφαλίζεται, ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου της Google.
 

Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τους Χάρτες Google.
Για τους χρήστες του API Χάρτας Ενσωμάτωσης Χαρτών, η Google χρησιμοποιεί ανώνυμα cookies για να καθορίσει τον αριθμό μοναδικών χρηστών του API. Η Google συγκεντρώνει επίσης στατιστικά στοιχεία σχετικά με τους τύπους λειτουργιών που χρησιμοποιούνται από το προϊόν των Χαρτών.
 

Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τις ενσωματώσεις βίντεο.
Οι πάροχοι των βίντεο (π.χ. YouTube, Vimeo) μπορεί να συλλέγουν δεδομένα για τους χρήστες και να κάνουν καταγραφή πληροφοριών που βοηθά να μετρήσουν τον τρόπο αλληλεπίδρασης των χρηστών με το περιεχόμενο του ιστότοπου. Ενεργοποιώντας τις ενσωματώσεις βίντεο, αποδέχεστε τους όρους χρήσης που αναφέρει κάθε πάροχος στη στην πολιτική απορρήτου του.
Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.