Ανόρθωση και αύξηση γλουτών

Η αυξητική γλουτών είναι μία επέμβαση που βελτιώνει την εμφάνιση των γλουτών ανορθώνοντάς τους και προσδίδοντάς τους μια πιο στρογγυλή και σφριγηλή όψη. Τα τελευταία χρόνια η επέμβαση αυτή έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο, και οι σφριγηλοί γλουτοί έχουν γίνει σύμβολο θηλυκότητας και σεξουαλικότητας.

Οι κυριότερες μέθοδοι για την αύξηση των γλουτών είναι η μεταμόσχευση λίπους και η τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης.

Αυξητική γλουτών με μεταμόσχευση λίπους
Στην αυξητική επέμβαση των γλουτών με μεταμόσχευση λίπους παίρνουμε λίπος από μία περιοχή του σώματος με το μεταφέρουμε στους γλουτούς για να βελτιώσουμε το σχήμα τους και να αυξήσουμε το μέγεθός τους.
Το λίπος αφαιρείται με λιποαναρρόφηση από περιοχές του σώματος που έχουν περίσσιο λίπος, όπως η κοιλιά, η μέση, και οι μηροί, με ειδική τεχνική ώστε να μην καταστραφούν τα λιποκύτταρα κατά την λήψη τους. Στη συνέχεια το λίπος επεξεργάζεται είτε με έκπλυση είτε με φυγοκέντρηση και τοποθετείται σε σύριγγες.
Το λίπος αυτό ενίεται στην περιοχή των γλουτών με ειδικές λεπτές κάνουλες, σε διάφορα επίπεδα, τόσο στο υποδόριο όσο και ενδομυϊκά, με συνεχή κίνηση της κάνουλας, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
Μετά την επέμβαση η ασθενής θα πρέπει να φοράει έναν ειδικό κορσέ που σταθεροποιεί την περιοχή για περίπου 1 μήνα.

Αυξητική γλουτών με ενθέματα σιλικόνης
Η αυξητική επέμβαση γλουτών με ενθέματα σιλικόνης είναι καταλληλότερη για ασθενείς που δεν έχουν περίσσιο λίπος και που έχουν πολύ μικρούς γλουτούς. Η επέμβαση γίνεται συνήθως με μία τομή στην πτυχή ανάμεσα στους δύο γλουτούς, δια μέσου της οποίας εισάγονται δύο μαλακές προθέσεις σιλικόνης που μοιάζουν με τις προθέσεις μαστών, κάτω από το δέρμα και το λίπος ή ανάμεσα στους γλουτιαίους μυς. Μετά την επέμβαση η ασθενής θα πρέπει να φοράει έναν ειδικό κορσέ που σταθεροποιεί την περιοχή για περίπου 1 μήνα, ενώ δεν επιτρέπεται το κάθισμα για τουλάχιστον 10 μέρες.

Τα αποτελέσματα και για τις δύο περιπτώσεις είναι ουσιαστικά μόνιμα.

Για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας